Supervet - Clinica veterinara NON STOP

Contact adresa telefon

Soseaua Banatului 65, Chitila (vis-a-vis de Lidl) Chitila
https://supervetsolutions.ro/
0771637818

Despre Supervet - Clinica veterinara NON STOP

Clinica noastra veterinara este localizata in orasul Chitila, vizazi de Lidl, chiar langa statia de autobuz Gara Chitila in sensul spre Bucuresti.

Oferim servicii medical – veterinare complete (cabinet veterinar, ambulanta veterinara, petshop, farmacie veterinara, radiologie veterinara full digitala, investigatii / analize veterinare, terapie intensiva si internat – toate NON STOP) pentru animale de companie.

Pasiunea pentru sanatatea animalelor si experienta medicilor nostri dobandita de-a lungul anilor in clinicile de top din Bucuresti, dar si experienta internationala ne recomanda in oferirea serviciului medical de inalta calitate pentru animalul dumneavoastra.

Suntem constienti ca intotdeauna este loc de mai bine. Tocmai de aceea medicii nostri participa la cursuri de pregatire continua, la simpozioane veterinare națioanale si internationale. Iar cu echipamentele ultramoderne detinute pot sa execute intr-o ambianta placuta servicii medical veterinare complete.

Cu o abordare pragmatica, orientata atat catre diagnostic, dar si catre tratament, dorim sa empatizam cu animalul dumneavoastra si sa ii oferim o calitate mai buna a vietii.

Credem cu tarie ca medicina preventiva sau anticiparea unor posibile afectiuni salveaza animalul de eventualul discomfort si pe dumneavoastra de timp si bani.

Program

NON STOP
24/24 indiferent de sarbatoare.

Echipa medicala

Dr. Alexandru Marius Sauciuc
Dr. Leonard Cojocaru
Dr. Cosmin Alexandru Ribu
Dr. Veronica Alexandra Simion

Pareri despre Supervet - Clinica veterinara NON STOP

-